Goodwin Racing Street Single Exhaust

Εχθές παρέλαβα την Street Single από τον Goodwin. Να ανοίξω μια παρένθεση και να πω ότι ο Καλλίνικος ξηγήθηκε σπαθί. Έστειλε την εξάτμιση αρχικά με DHL, και εγώ το πήρα χαμπάρι (από το email που μου έστειλε) 10 λεπτά αφότου την παρέλαβε ο διανομέας του. Έντρομος του ζήτησα λοιπόν να την πάρει πίσω και να την στείλει με USPS. Αρχικά μου είπε ότι το πακέτο είναι δύσκολο να το φέρουν πίσω και επίσης είναι πολύ μεγάλο για USPS. Υπενθυμίζοντας του ότι με DHL θα πληρώσω την εξάτμιση διπλά λεφτά, και ότι με USPS μου έστειλε το χταπόδι και το μεσαίο (εξίσου μεγάλα πακέτα δηλαδή), τελικά τον έπεισα. Σταμάτησε λοιπόν το πακέτο στην DHL, όπου ήδη είχε φτάσει στο sort facility,  του το γυρίσαν πίσω την άλλη μέρα, και τελικά το έστειλε με USPS. Οπότε τέλος καλό, όλα καλά, και η εξάτμιση μου κόστισε συνολικά 300 ευρώ.

Ο λόγος που έβγαλα την Q και έβαλα την Street Single είναι πολύ απλός: γιατί μπορούσα…  Grin Grin Grin  Το αυτοκίνητο έχει πάρει το δρόμο του για να γίνει trackday-special, οπότε το αγριεύω λίγο-λίγο, μέχρι να μπει και  η κλουβάρα για να τελειώνουμε… cool

Για το πόσο δυνατός είναι ο ήχος δεν θα πω πολλά πράγματα, θα αφήσω το βίντεο να μιλήσει από μόνο του. Και εκεί φάνηκε πόσο καλή δουλειά έκανε ο Goodwin με την Q. Απλά να πω ότι ναι είναι πολύ δυνατός o ήχος, αλλά ταυτόχρονα είναι άκρως πωρωτικός, με τα απαραίτητα σκασίματα στο άσε και στις αλλαγές.

Και μερικές φωτό από την εγκατάσταση: